Het Atelier voor ouderschap biedt ouders ruimte elkaar te ontmoeten, ervaringen uit te wisselen en van elkaar te leren. De themagerichte workshops geven inzicht, bewustwording en reflectie op situaties waar je tegen aanloopt in je gezin.
Kortom Inspiratie voor ouders!

De Basis 
Workshop voor ouders met jonge kinderen van 0-5 jaar. Het geeft een verschuiving in de relatie als er een kind geboren wordt. Hoe ga je daar als partners mee om? Deze workshop van 2 dagdelen gaat over de veranderde relatie, de nieuwe rol als ouder èn opvoeder, gedrag van jonge kinderen en hoe je daar als ouders je eigen weg in kunt vinden. Hoe creëren jullie samen een stabiele basis voor je gezin? Lees meer >>>

Oog voor jou
Over hoe je voor jezelf blijft zorgen wanneer je kind extra zorg vraagt.

Herken je dat, dat het snel over je kind gaat en maar weinig over de invloed van diens beperking op jouw eigen leven? Ben je benieuwd wat jij als ouder durft, weet en doet en wil je ervaren wat voor jou werkt? Geef je dan op voor de training ‘Oog voor jou’.We werken met een kleine groep ouders en maken gebruik van theorie en praktijkgerichte oefeningen.
Datum: 25 mei a.s. in Amstelveen, van 10:00-16:00 uur
Kosten: Per persoon €80,- & per stel is het €120,- inclusief lunch & het boek ‘Oog voor jou’ van Minke Verdonk 2017
Interesse of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Minke 06-17392234 of Yol

De Samengestelde Tafel
Inspiratie ochtend voor ouders en stiefouders van nieuwe- en samengestelde gezinnen. We belichten het nieuwe gezin ‘in beeld’. De kenmerken, valkuilen, de kwetsbaarheid & kracht van een nieuw samengesteld gezin. Een ochtend met veel inzicht en praktische tips!
Data op aanvraag
Groep:  Max. 8 personen/ 50,- pp. Locatie: Bilthoven

Familie opstellingen
Voor kern- en samengestelde gezinnen, voor persoonlijke- en relatievragen.
Wil je jouw vraag middels een familieopstelling onderzoeken, neem dan contact op. Wil je alleen representant zijn, ook dan ben je van harte welkom.
Data op aanvraag
Lokatie: Bilthoven

Ziekte in je gezin
Ouders van zieke of speciale kinderen vragen mij regelmatig: ‘Mijn partner gaat er heel anders mee om dan ik, komt dat vaker voor? Hoe bewaren we de balans?’ Lees meer >>>

De workshops worden ook op locatie gegeven
Informatie en aanmelding  info@ouderschapscoaching.nl